حجت الاسلام محمد سبزی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مرغداریها نسبت به سایر صنوف بیشترین استفاده از ارز ۴۲۰۰ تومانی را برای تأمین نهادههای دامی داشتند و بعضاً هم نهادهها با ارز ۴۲۰۰ تومانی به آنها داده میشد اما با نرخ آزاد به بازار عرضه میکردند و در این میان سوءاستفادههایی هم صورت میگرفت.
وی افزود: همین مسئله باعث شد با حذف ارز ۴۲۰۰ مرغداریها بیشتر احساس فشار کنند و متأسفانه شاهد بودیم برخی مرغداریها جوجههای خود را معدوم میکردند که در دین اسلام این مسئله جایز نیست و اقدامی غیر شرعی و غیر قانونی است و دستگاه قضائی حتماً باید به این موضوع ورود و برخورد کند.
نماینده مردم شهرستانهای ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت در راستای حمایت از مرغداریها خرید تضمینی و حذف مالیات برای صادرات آنها در دستور کار قرار داده است.
حجت الاسلام سبزی در خصوص ضرورت اصلاح ساختار اقتصادی گفت: بحث اصلاح ساختار اقتصادی فقط در دولت سیزدهم اتفاق نیفتاده و دولتهای مختلف نیز به دنبال اصلاح جدی ساختار اقتصاد کشور بودهاند.
وی افزود: در این راستا دولت سیزدهم نیز طرح نظام اصلاح یارانهها را به صورت رسمی کلید زده و در راستای جراحی بزرگ اقتصادی و برقراری عدالت در پرداخت یارانهها و مبارزه با فساد و رانت، اقدام به حذف ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی کرد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس تصریح کرد: ارز ترجیحی به جای اینکه در سفرههای مردم توزیع شود در ابتدای زنجیره، یعنی واردکنندگان کالا قرار میگرفت تا آنجا که گاهی یارانه ۱۵ میلیون نفر به جیب یک نفر میرفت و از طرفی سیستم چند نرخی ارز منجر به عدم شفافیت در مسائل مالی و ایجاد رانت میشود و در ارز ۴۲۰۰ تومانی نیز عدم شفافیت و رانت وجود دارد.
حجت الاسلام سبزی با اشاره به رسالت مجلس گفت: کار مجلس نظارت بوده و وزرای دولت در طول هفته در مجلس حاضر میشوند و در صورت هرگونه ابهام و مشکلی در اجرا مصوبات ابلاغی سعی شده راهکارهای مختلفی برای اصلاح و تسریع ارائه شود.
وی افزود: بهبود معیشت مردم دغدغه و اولویت سران سه قوه بوده و از ملت غیور و سربلند ایران اسلامی انتظار داریم تحت تأثیر حاشیهها و هجمهها قرار نگیرند و باور داشته باشند شرایط موجود بهبود خواهد یافت.
نظر شما